Veľkou lyžicou (Horčica)

Vhodné pre všetkých Skryté titulky Audio komentár HD Európska tvorba
Kulinárium slovenských potravín.
Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Archív - zvoľte dátum

V epizóde o horčici prevetráme klasickú receptúru na jej domácu verziu. V Liptovskom Mikuláši sa Octavia naučí, ako zo zrnka vzniká klasická slovenská horčica. No a Šarkan sa zasa zameria na rastlinu ako takú a z malých horčičných výhonkov sa naučí robiť pesto, ktoré najlepšie chutí s cestovinou.

Archív - zvoľte dátum

Reláciu najbližšie vysielame

  • Piatok 28.02. 14:05 Repríza
  • Nedeľa 2.03. 18:15
  • Piatok 7.03. 14:05 Repríza
  • Nedeľa 9.03. 18:15
  • Piatok 14.03. 14:05 Repríza
  • Nedeľa 16.03. 18:15