Veľkou lyžicou (Ocot)

Vhodné pre všetkých Skryté titulky Audio komentár HD Európska tvorba
Kulinárium slovenských potravín.
Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Archív - zvoľte dátum

Viete o tom, že ocot môže byť aj cviklový či dokonca smrekový? Bylinkárka v Modre sa podelí o svoje zručnosti a zaučí Octaviu, ako si takéto výživné octy možno pripraviť aj doma. Šarkan zas spozná klasickú výrobu tradičného liehového octu v Leopoldove. A to, že táto pochutina má v rôznych krajinách rôzne podoby, chute a využitia, sa dozvieme vďaka vynikajúcemu šéfkuchárovi. Spolu s ním nahliadneme do tajov ázijskej kuchyne.

Archív - zvoľte dátum

Reláciu najbližšie vysielame

  • Nedeľa 23.02. 18:20
  • Piatok 28.02. 14:05 Repríza
  • Nedeľa 2.03. 18:15
  • Piatok 7.03. 14:05 Repríza
  • Nedeľa 9.03. 18:15