Veľkou lyžicou (Jahody)

Vhodné pre všetkých Skryté titulky Audio komentár HD Európska tvorba
Kulinárium slovenských potravín.
Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Archív - zvoľte dátum

Navštívime samozber jahôd v Majcichove, kde nám šéfkuchár Martin Záhumenský uprostred dediny urobí rýchle ricottové jahodové guľky a osviežujúci nápoj. Octavia nám zas návštevou rodinnej firmy ukáže, ako sa vyrába a ako vyzerá lyofilizované ovocie, čiže ovocie sušené mrazom.

Archív - zvoľte dátum

Reláciu najbližšie vysielame

  • Piatok 25.04. 13:50 Repríza
  • Nedeľa 27.04. 18:15 Repríza
  • Piatok 2.05. 13:50 Repríza
  • Nedeľa 4.05. 18:20 Repríza