Veľkou lyžicou (Jahody)

Vhodné pre všetkých Skryté titulky Audio komentár HD Európska tvorba
Kulinárium slovenských potravín.
Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Archív - zvoľte dátum

Navštívime samozber jahôd v Majcichove, kde nám šéfkuchár Martin Záhumenský uprostred dediny urobí rýchle ricottové jahodové guľky a osviežujúci nápoj. Octavia nám zas návštevou rodinnej firmy ukáže, ako sa vyrába a ako vyzerá lyofilizované ovocie, čiže ovocie sušené mrazom.

Archív - zvoľte dátum

Reláciu najbližšie vysielame

  • Piatok 24.01. 14:05 Repríza
  • Nedeľa 26.01. 18:15
  • Piatok 31.01. 14:05 Repríza
  • Nedeľa 2.02. 18:15
  • Piatok 7.02. 14:05 Repríza
  • Nedeľa 9.02. 18:15