Veľkou lyžicou (Čerešne)

Vhodné pre všetkých Skryté titulky Audio komentár HD Európska tvorba
Kulinárium slovenských potravín.
Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Archív - zvoľte dátum

V tejto epizóde má hlavnú rolu mesto Krupina. Zaujímavé nielen históriou plnou bosoriek, ale hlavne unikátnym druhom čerešní – krupinských dudečiek. Čerešne v kuchyni predstaví šéfkuchár Dano Hrivňák, pripraví ich k mäsu, aj zmrzline.

Archív - zvoľte dátum

Reláciu najbližšie vysielame

  • Piatok 25.04. 13:50 Repríza
  • Nedeľa 27.04. 18:15 Repríza
  • Piatok 2.05. 13:50 Repríza
  • Nedeľa 4.05. 18:20 Repríza
  • Nedeľa 11.05. 18:20 Repríza