Veľkou lyžicou (Čerešne)

Vhodné pre všetkých Skryté titulky Audio komentár HD Európska tvorba
Kulinárium slovenských potravín.
Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Archív - zvoľte dátum

V tejto epizóde má hlavnú rolu mesto Krupina. Zaujímavé nielen históriou plnou bosoriek, ale hlavne unikátnym druhom čerešní – krupinských dudečiek. Čerešne v kuchyni predstaví šéfkuchár Dano Hrivňák, pripraví ich k mäsu, aj zmrzline.

Archív - zvoľte dátum

Reláciu najbližšie vysielame

  • Piatok 24.01. 14:05 Repríza
  • Nedeľa 26.01. 18:15
  • Piatok 31.01. 14:05 Repríza
  • Nedeľa 2.02. 18:15
  • Piatok 7.02. 14:05 Repríza
  • Nedeľa 9.02. 18:15