Reláciu najbližšie vysielame
Nebíčko v papuľke
Jednotka | Sobota 25.05.2013, Gazdovský dvor
Skryté titulky
Európska tvorba
Televízny gastronomický bedeker. Cez osobnosť šéfkuchára Jaroslava Žideka spoznáme výnimočné, ale aj obyčajné miesta a ľudí.
Gazdovský dvor
Teplé mlieko, čerstvé vajíčka, kvalitné mäso. Dnes je dvor s kravami, koňmi, prasiatkami, kozami, či sliepkami pre starších skôr iba spomienka na detstvo a pre mladších ukážka z filmu. Alebo to ešte tak niekde je ? V čase eko a bio aj na Slovensku vzniká veľa fariem, ktoré čerstvými surovinami zásobujú svoje rodiny, susedov, či blízke okolia. A čo môže byť lepšie – ako keď viete, čo jete.
, Gazdovský dvor
Teplé mlieko, čerstvé vajíčka, kvalitné mäso. Dnes je dvor s kravami, koňmi, prasiatkami, kozami, či sliepkami pre starších skôr iba spomienka na detstvo a pre mladších ukážka z filmu. Alebo to ešte tak niekde je ? V čase eko a bio aj na Slovensku vzniká veľa fariem, ktoré čerstvými surovinami zásobujú svoje rodiny, susedov, či blízke okolia. A čo môže byť lepšie – ako keď viete, čo jete.